top of page
_MG_0106.jpg

"Als je vasthoudt aan het bekende, zul je nooit ontdekken wat er nog meer mogelijk is."
- Eckhart Tolle

Over Miranda

Miranda (1968) heeft met haar achtergrond als etholoog (gedragskundige), docent en trainer jarenlange ervaring mogen opdoen met het begeleiden van groepen. Met als resultaat dat individuele mensen en teams zich ontwikkelen, waardoor patronen doorbroken worden en er vanuit bewustzijn meer keuzemogelijkheden komen. Wat maakt dat mensen en teams beter functioneren.

Miranda houdt van kennis delen. Ze is creatief in haar werk als coach/trainer en kan met humor, zonder het weg te willen lachen, iets aanraken. Dat creëert een noodzakelijke veiligheid.

 

Samen met het vermogen om snel te schakelen, zorgt dat ervoor dat het hele team vanaf een afstand naar hun eigen functioneren kan kijken.

 

Miranda is gecertificeerd Equine Assisted Coach bij het KREAC.

Ze is niet alleen een ervaren coach, maar ook één van de vaste docenten bij Educatief Centrum Keulseweg, de enige door het NOBCO geaccrediteerde opleider voor Equine Assisted Coaches in Nederland. Daarnaast geeft ze trainingen aan teams uit o.a. het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en research.

 

Met haar ruime ervaring en academische kennis als gedragsbiologe, heeft ze een sterke basis gecreëerd die nog elke dag wordt aangevuld. Miranda houdt van kennis delen. Ze is creatief in haar werk als coach en kan met humor, zonder het weg te willen lachen, iets aanraken.

 

Dat creëert een noodzakelijke veiligheid. Samen met het vermogen om snel te schakelen, zorgt dat ervoor dat het hele team vanaf een afstand naar hun eigen functioneren kan kijken.

thumbnail_IMG_0569.jpg

"Als iemand echt van de natuur houdt, vindt men overal schoonheid."

Dit zou je nog meer weten als je me goed kent

 • Sinds 2018 wonen we op onze droomplek en genieten wij en de dieren volop van het leven in vrijheid.
   

 • Onze kattenfamilie wordt steeds groter! De katten zijn de beheerders van ons terrein en verwelkomen iedereen die op bezoek is.
   

 • Ik ben het allerliefste lekker buiten tussen de dieren aan het werk, de administratiedagen zijn hier het minst favoriet.

 • Echt ontspannen doe ik op een paardenrug in het bos.
   

 • Mijn lievelingseten is kaas, het type kaas kan werkelijk niet gek genoeg zijn.
   

En nu is het jouw beurt!

Wat is het verhaal van jou (en jouw team)?

Wat triggerde je om mijn verhaal tot hier te lezen?

Waar herken je jezelf (en jouw team) in?

 

Deel het in het formulier hieronder. Ik reageer op werkdagen binnen 48 uur.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je graag samenwerken?

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem op werkdagen binnen 48u contact met je op!

Bedankt voor je bericht

bottom of page