Wie is Miranda?
Miranda (1968) heeft al meer dan 20 jaar ervaring met paarden. Haar kennis van het paardrijden, de omgang met paarden, hun gedrag, gezondheidsproblematiek en de verschillende trainingsmethoden heeft zij in de loop der jaren opgedaan in diverse opleidingen, clinics, cursussen en workshops.

Miranda is gecertificeerd Equine Assisted Coach bij het KREAC. Ze is niet alleen een ervaren coach, maar ook één van de vaste docenten bij Educatief Centrum Keulseweg, de enige door het NOBCO geaccrediteerde opleider voor Equine Assisted Coaches in Nederland. Daarnaast geeft ze gastcolleges aan de Haagse Hogeschool. Met haar ruime ervaring en academische kennis als gedragsbiologe, heeft ze een sterke basis gecreëerd die nog elke dag wordt aangevuld. Miranda houdt van kennis delen. Ze is creatief in haar werk als coach en kan met humor, zonder het weg te willen lachen, iets aanraken. Dat creëert een noodzakelijke veiligheid. Samen met het vermogen om snel te schakelen, zorgt dat ervoor dat het hele team vanaf een afstand naar hun eigen functioneren kan kijken.

KREAC
Miranda van de Schuur coaching

Out of office bedrijfscoaching

Miranda en haar team coachen teams, medewerkers en leidinggevenden naar persoonlijke groei, leiderschap, zelfontwikkeling en verandering.

Zij doen dat 'out of office' en in de natuur, waar ervaringen direct naar de kern leiden.

Gegevens

Miranda van de Schuur

Vierde Tochtweg 9B

2841 LS Moordrecht

Tel 06-51362392

E-mail paardenplezier@hotmail.com

Pin It on Pinterest

Share This