Voor op je werk

Herkenbaar?

Je bent ambitieus en staat open om te leren en ervaren. Je bent niet bang voor verandering en je bent op zoek naar veranderingen die bij je passen. Je maakt graag je eigen keuzes en neemt daar ook verantwoordelijkheid voor. Je wilt jezelf en daarmee het bedrijf verder helpen, want je hebt hart voor je werk en hart voor jezelf.

Waar ligt je uitdaging?

Je zou graag inzicht willen krijgen in verschillende communicatiestijlen, hoe kun je een collega beter aanvoelen en begrijpen? Je wilt aan de slag met wat jij kunt doen aan jouw kant, om eerder je doelen te bereiken. Maar hoe doe je dat nu?

Wat heb je nodig?

De eerste stap zou kunnen zijn om je bewust te worden van je eigen rol en patronen, jouw manier van communiceren. Dan krijg je ook inzicht in de verschillen met je collega’s. Welke patronen en stijlen hebben zij? Hoe sluit je hierop aan en hoe ga je hiermee om? Hoe creëer je een doorbraak in je rol, zodat er ruimte is voor groei? Coaching geeft je de mogelijkheid je eigen rol te onderzoeken en andere stijlen van communicatie te proberen in een veilige omgeving.

 

Kies wat bij je past

 

Coachen met paarden
Omlopen
Tafelcoachen
Miranda van de Schuur coaching

Out of office bedrijfscoaching

Miranda en haar team coachen teams, medewerkers en leidinggevenden naar persoonlijke groei, leiderschap, zelfontwikkeling en verandering.

Zij doen dat 'out of office' en in de natuur, waar ervaringen direct naar de kern leiden.

Gegevens

Miranda van de Schuur

Vierde Tochtweg 9B

2841 LS Moordrecht

Tel 06-51362392

E-mail paardenplezier@hotmail.com

Pin It on Pinterest

Share This