Voor het hele team

Wie zijn jullie?

Een team bestaat uit een groep kundige, gemotiveerde mensen met ieder hun eigen, waardevolle inbreng. Idealiter zet iedereen in op elkaars specialiteiten wanneer er wordt gewerkt aan een product of dienst. Dat vraagt om bewustzijn van de kwaliteiten en beperkingen van jezelf en van het team, zodat de samenwerking optimaal kan worden benut. Een mogelijke valkuil binnen een team is dat iedereen op zijn eigen eilandje werkt.

Waar ligt jullie uitdaging?

Verschillen tussen collega’s in het team kunnen groot zijn. Iedereen heeft andere visies, kwaliteiten en beperkingen. Als de druk oploopt, komen karakterverschillen naar voren. De één wordt expressiever terwijl de ander zichzelf juist afsluit. Hoe kan iemand zichzelf zijn binnen een team en tegelijkertijd een teamspeler blijven? Wanneer geef je de verantwoording aan de groep en wanneer hou je het bij jezelf? Dergelijke vragen kunnen spelen binnen een team, coaching met hulp van paarden kan hierbij duidelijkheid scheppen.

Wat hebben jullie nodig?

In een kudde heeft iedereen de rol waar hij het beste in past. Kennis van elkaars kwaliteiten en behoeftes zijn erg belangrijk. De ene collega heeft ruimte nodig en zal daarom een ander ook ruimte geven, terwijl de andere collega misschien juist behoefte heeft aan nabijheid en ondersteuning. De kwaliteiten van een ander kunnen worden ingezet op gebieden waarin je zelf niet gespecialiseerd bent. Zo wordt het team optimaal dienstbaar voor het product, de dienst en de klant. Coachen met paarden geeft je de ruimte om te experimenteren en daar ontstaan mooie inzichten uit. Dat je daarbij buiten de muren van het kantoor staat helpt absoluut om ‘out of the box’ te denken. Op deze manier kunnen behoeftes van jezelf en anderen boven komen. Dit resulteert vaak niet alleen in zelfkennis, maar ook in kennis van de ander. Wat heb jij nodig en wat heeft de ander nodig? Als team kun je zelf kiezen hoe jullie samen gaan werken en hoe jullie bedrijfscultuur wordt. Open communicatie, elkaar de ruimte geven, verantwoordelijkheid geven en nemen zijn zorgen er uiteindelijk voor dat ieders specialiteit optimaal benut kan worden.

Kies wat bij jullie past

Coachen met paarden
Omlopen
Tafelcoachen
Miranda van de Schuur coaching

Out of office bedrijfscoaching

Miranda en haar team coachen teams, medewerkers en leidinggevenden naar persoonlijke groei, leiderschap, zelfontwikkeling en verandering.

Zij doen dat 'out of office' en in de natuur, waar ervaringen direct naar de kern leiden.

Gegevens

Miranda van de Schuur

Vierde Tochtweg 9B

2841 LS Moordrecht

Tel 06-51362392

E-mail paardenplezier@hotmail.com

Pin It on Pinterest

Share This