Voor de leidinggevende

Wie ben je?

Als leidinggevende is het belangrijk om jezelf bewust te worden van jouw stijl van leidinggeven en te begrijpen welke stijl een medewerker nodig heeft. Hoe kan je positief delegeren en tegelijk je eigen rol binnen het team verstevigen en versterken? Coachen kan je een frisse blik geven op je medewerkers en je eigen rol hierin.

Waar ligt je uitdaging?

Om projecten af te kunnen krijgen en deadlines te kunnen halen is het van belang dat iedereen zijn werk in volle kracht kan doen. Als leidinggevende is het niet alleen van belang dat je je eigen krachten kent, maar ook dat je je teamleden kan versterken en ondersteunen in het werk wat ze doen.

Als leidinggevende bevind je je op het snijvlak van verantwoordelijk zijn voor deadlines en opdrachten en de gezamenlijke draagkracht van medewerkers. Het kunnen delegeren vanuit vertrouwen, verbinding, empathie en werkelijke kennis van elkaar is wat je nodig hebt om tot een succesvol eindproduct te komen.

Misschien zit je op dit moment in een reorganisatie, dan is de druk vaak hoger. Samen fris blijven en met elkaar positief, creatief, effectief en met een hoge motivatie het product of dienst leveren is wat je als leidinggevende graag wil bereiken. Hoe kun je vanuit je eigen kracht blijven werken, zonder op je tenen te hoeven lopen? Hoe blijf je echt en geaard?

Wat heb je nodig?

Door jezelf te observeren en kennis te maken met jezelf, kun je kijken naar je eigen gedrag, je contact en verbindingen die je legt met anderen. Wanneer ben jij in je eigen kracht? Dat levert je de inzichten en tools die je nodig hebt om op je eigen manier, natuurlijk en gemakkelijk leiding te geven.

 

Kies wat bij je past

 

Coachen met paarden
Omlopen
Tafelcoachen
Miranda van de Schuur coaching

Out of office bedrijfscoaching

Miranda en haar team coachen teams, medewerkers en leidinggevenden naar persoonlijke groei, leiderschap, zelfontwikkeling en verandering.

Zij doen dat 'out of office' en in de natuur, waar ervaringen direct naar de kern leiden.

Gegevens

Miranda van de Schuur

Vierde Tochtweg 9B

2841 LS Moordrecht

Tel 06-51362392

E-mail paardenplezier@hotmail.com

Pin It on Pinterest

Share This