Het team
Miranda wordt omringd door een sterk team van mensen en paarden. Ieder in zijn of haar eigen rol, zijn ze onmisbaar en ondersteunen ze Miranda in haar werk.

Miranda werkt in teamcoachings samen met Giesje Zwennes van Het Beste Paard van Stal en Caja Revenich van Caja&Co. Beiden zijn ervaren en gecertificeerde Equine Assisted Coaches. Samen met Miranda vormen zij een stevige en gedegen basis tijdens de teamsessies.

Giesje Zwennes

Van jongs af aan is Giesje te vinden tussen de paarden. Al snel kwam ze er achter dat paarden een speciale gave bezitten. Ze spiegelen je onderbewuste gevoelens. Voor Giesje zijn paarden jaren lang een leermeester geweest en dat zijn tot op de dag van vandaag nog steeds. Tijdens haar studie Equine Assisted Coach heeft ze zich verdiept in de levenslessen die paarden mensen kunnen brengen. Om haar kennis te verbreden volgde ze de opleiding tot ACT therapeut (Acceptance and Commitment Therapy). Een nieuwe vorm van Gedragstherapie. Met ACT therapie leren cliënten om het zinloze gevecht met vervelende gedachten, emoties en lichamelijke sensaties te staken. Om ook mensen met een beperking en kinderen uit geweld situaties goed te kunnen begeleiden heeft ze haar expertise uitgebreid met de opleiding tot LVB-coach.

Om organisaties goed te kunnen begeleiden gebruikt Giesje de kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar HBO-studie Management hier ontwikkelde ze een brede visie op mens- en organisatie- ontwikkeling.

Sinds 2008 heeft Giesje al deze kwaliteiten samengevoegd in haar bedrijf Het Beste Paard van Stal. Hiermee help ze iedere dag met veel plezier mensen meerwaarde aan hun leven en organisatie te geven. De paarden hebben haar door hun lessen in haar natuurlijke kracht gezet. En samen met hun heeft ze een veilige en prettige sfeer gecreëerd, waarin ze cliënten vragen kan stellen die door lagen heen prikken. De paarden zijn hierbij de leermeester die zonder enige oordeel weten aan te geven waar het om gaat. Samen komt u tot de kern die u helpt een stap vooruit te maken.

2014-06-01 15.19.54-1

Caja Revenich

De 15 jaar HR-werkervaring van Caja binnen verschillende bedrijven heeft de basis gelegd voor haar eigen bedrijf ‘Caja&Co’. De afgelopen jaren heeft Caja zich steeds meer gespecialiseerd in coaching en training van individuen en teams binnen het bedrijfsleven. Zij is NLP Master Practitioner en bevoegd om het persoonlijkheidsprofiel volgens de Jungian Type Index (JTI) in te zetten tijdens coaching en training. Daarnaast is zij gecertificeerd Equine Assisted Coach.

Belangrijke waarden voor Caja zijn; integriteit, gelijkwaardigheid, vertrouwen, respect, humor en creativiteit. Daarbij gaat zij altijd uit van het zelf oplossende vermogen van de klant. Haar motto is dan ook: niemand is perfect, toch is iedereen goed genoeg!

De missie van Caja&Co komt voort uit het motto van Caja: Caja&Co wil een bijdrage leveren aan het vergroten van je zelfinzicht en het (her)vinden van de kracht in jezelf, zodat je in staat bent om met je eigen oplossingen je eigen pad in het leven te bewandelen.

unnamed (1) unnamed

De paarden

Flokur - Het Team - Miranda van de Schuur

Flokur

IJslandse ruin uit 2007

Yuma - Het Team - Miranda van de Schuur

Yuma

Appaloosa ruin uit 2012

Ofeigur - Het Team - Miranda van de Schuur

Ofeigur

IJslandse ruin uit 2001

Miranda van de Schuur coaching

Out of office bedrijfscoaching

Miranda en haar team coachen teams, medewerkers en leidinggevenden naar persoonlijke groei, leiderschap, zelfontwikkeling en verandering.

Zij doen dat 'out of office' en in de natuur, waar ervaringen direct naar de kern leiden.

Gegevens

Miranda van de Schuur

Vierde Tochtweg 9B

2841 LS Moordrecht

Tel 06-51362392

E-mail paardenplezier@hotmail.com

Pin It on Pinterest

Share This